Marko Glas Ltd s-a înființat în anul 1990, deservind și aprovizionând clienți din mai multe țări, de mai bine de 18 ani, iar patronul companiei are o vastă experiență de 30 ani în domeniul producției și prelucrării sticlei.

Echipa noastră dedicată, de profesioniști cu experiență în vânzări, vă asigură suportul și experiența necesare și esențiale pentru achiziționarea produselor în deplină cunoștință de cauză, cât și servicii după achiziționarea produselor, pentru a ne asigura că toate cerințele clienților sunt îndeplinite prompt și cu eficacitate.

Marko Glass Ltd activează ca „Agent” pentru peste 20 producători de sticlă și mașini de prelucrarea sticlei, și asigură aprovizionarea cu produse de calitate a clienților din peste 15 țări din lume. Activitățile firmei acoperă rețeaua noastră globală de vânzări, în domenii diverse, de la distribuția sticlei, procesarea sticlei, construcții civile și industriale, și orice companie din aceste domenii poate fi sigură că noi îi vom oferi produsele care să corespundă cerințelor și necesităților sale specifice.